Gönderi Küçük Resmi

Geçtiğimiz kış mevsiminde ezici bir üstünlükle KMF şampiyonu olan 1907 Fenerbahçe Espor; bu istikrarlı performansını ne yazık ki yaz mevsiminde de gösteremedi. Takıma ilerleyen zamanlarda Hades ve Japone ikilisini de dahil eden Fenerbahçe, ligimizdeki birçok takım gibi yeniden yapılanma yolunda. Son olarak Blue’yu SK Gaming’e gönderen ekip önümüzdeki kış mevsimi için genç ama bir o kadarda potansiyelli bir kadro kurmak için kolları sıvamış durumda.

Kendisini akademi liginde üst düzey bir genişlikte şampiyon havuzuna sahip olan Lenom, önümüzdeki mevsim için ana takımda oynayacağı aldığımız duyumlar arasında. Akademi Liginde üst koridor için zaman zaman oyuncunun Shyvana bile oynadığını gördük. Böylelikle Fenerbahçe, uzun yıllardan sonra Ruin, Untara, HiRiT ve Sacre’den sonra ilk kez bir Türk’e ve kendi akademisinden yetişmiş bir oyuncuya şans verecek.

Fenerbahçe’nin önümüzdeki mevsim ormancı ve orta koridor transferi için Beşiktaş’ın yollarını ayırdığı Elramir ve Stillnumb ikilisini ilgisi çok yoğun. Bu ikili geçtiğimiz mevsimlerde bizlere uyumlarının oldukça iyi oldukları gösterdi. Bir takımın iyi bir sonuç elde etmesini istiyorsanız, çözmeniz gereken ve üzerinde pür dikkat durulması gereken sorun orta koridor ve ormancı işbirliğidir. Fenerbahçe bu konuda kesin çözümü bulmuş olabilir.

Kadrolar 8 Ocak’ta Kilitlenecek!

Nişancı pozisyonunda Hades ile yollarını ayıran Fenerbahçe, gözden uzakta fakat kendisinin potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu düşündüğüm Neramin ile anlaşmaya çok yakın. Wildcats’in nişancısı olan Neramin, takımının uyguladığı hem ligde hem de akademide aynı kadro formülünden dolayı bu sezon çok forma şansı bulamadı. Oynadığı maçlarda da hiçte fena bir performans sergilemedi. Bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte Neramin ilk VFŞL tecrübesini Fenerbahçe forması adı altında yaşayacak.

Fenerbahçe beşlisini son olarak eski akademi oyuncusu Sparz ile tamamlamaya yakın. Sparz, espor kariyerine Dark Passage’ın akademi takımında başlayıp daha sonrasında yoluna Fenerbahçe Akademi’de devam etti. Son olarak Team Aurora forması adı altında bizlere oldukça güzel maçlar izletti. Sparz, kurulacak genç kadro için destek rolüne en güzel adaylardan birisi. Aurora’da oynarken gösterdiği performansının üstüne koyarak bizlere gösterecektir.

Son olarak bu oyuncular 1907 Fenerbahçe Espor’un anlaştığı veya anlaşmaya çok yakın olduğunu duyduğumuz oyuncular. Bildiğiniz üzere kadroların kilitlenme tarihi 8 Ocak, o tarihe kadar her şey olabilir.

Yazan: Samet İRİZ

Add comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir