Gönderi Küçük Resmi

2020’nin en iyi 12. oyuncusu Heroic takımında oynayan stavn oldu.

2020 yılının en iyi 20 oyuncusunun HLTV tarafından belirlendiği listede dokuzuncu duyurulan isim Martin “⁠stavn⁠” Lund olarak açıklandı. Bu yıl bir MVP ödülü bulunmayan Danimarkalı oyuncu, takımıyla birlikte bu sene iki şampiyonluk kazanmayı başardı. Ayrıca Martin, bu seneki listeye girmeyi başaran en genç 2. oyuncu oldu.

18 yaşındaki stavn, kariyerinin en iyi yılını 2020 senesinde geçirdi ve listede 12. sırada yer aldı. 12.’lik koltuğunun dolmasıyla beraber temsilcimiz XANTARES‘in listeye girip giremeyeceği tartışılmaya başlandı.


MVP Başarısı:

stavn, bu yıl düzenlenen herhangi bir turnuvada MVP ödülü kazanamadı ama turnuvanın MVP dışında değerli olan oyunculara verilen üç EVP ödülünün sahibi oldu.

EVP Ödülü Kazandığı Turnuvalar:

  • ESL One Cologne (EU)
  • DH Masters Winter (EU)
  • DH Open Fall

Takım Başarıları:

Heroic ile birlikte stavn bu sene iki şampiyonluk elde etti. Bunun yanı sıra takımıyla DH Open Summer 2.’liği ve ESL Pro Lig 3.’lüğü bulunuyor.

Heroic’in Kazandığı Turnuvalar:

  • ESL One Cologne (EU)
  • DH Open Fall

stavn’ın İstatistik Sıralaması:

stavn büyük turnuvaların finallerinde 1.15 rating ortalamasıyla oynadı ve bu istatistik listeye girmesinde büyük rol oynadı. Round başı verilen 80.4 hasar puanıyla bu senenin en çok hasar veren 10. oyuncusu oldu.


HLTV’nin Görseli:


Bu seneki en değerli 11. oyuncu ise yarın Türkiye saati ile 22:00’de açıklanacak. Detaylı bilgi ve istatistik için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Add comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir