Gönderi Küçük Resmi

2020 yılının en iyi 19. oyuncusu Complexity takımında oynayan jks oldu.

2020 yılının en iyi 20 oyuncusunun belirlendiği listede ikinci duyurulan isim Justin “jks” Savage olarak açıklandı. 2019 yılında 15. olan 25 yaşındaki oyuncu, bu sene 4 basamak gerileyerek kendisine 19. sırada yer buldu. Bu sezon MVP başarısı veya takımıyla şampiyonluğu bulunmamasına rağmen istikrarlı performansıyla listeye girmeyi başardı.

jks sezon ortasında dağılan 100 Thieves kadrosundan ayrılarak Complexity’ye geçiş yapmıştı. Complexity’de henüz bir başarı yakalayamayan Avustralyalı, sezonun başlangıcındaki güçlü performansıyla bu seneninn en iyi oyuncuları arasına girdi.


Takım Başarıları:

Justin bu sene oynadığı iki takımda da şampiyonluk yaşayamadı fakat 100 Thieves döneminde önemli başarıların kilit ismi oldu. jks‘in 2020’deki en büyük başarıları ESL Pro League S12 ve IEM New York turnuvalarının Amerika ayağında takımıyla aldığı ikincilikler oldu.

İstatistik Sıralaması:

jks‘in bu sene en başarılı olduğu konu kuşkusuz aldığı clutch elleri oldu. Bu sene tek başına kaldığı 64 round’u takımı için kazanan tecrübeli oyuncu, en başarılı 10. clutch oyuncusu arasına girdi. El bombalarını ve yanıcısını oldukça etkili kullanan jks, bu sıralamayı ise 6. tamamladı.


HLTV’nin Görseli:


Bu seneki en değerli 18. oyuncu yarın Türkiye saati ile 22:00’de açıklanacak. Detaylı bilgi ve istatistik için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Haber hergün güncellenecektir.

Add comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir